Matematik

hjælp mig! :D

14. maj 2011 af huhun (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor mange procent udgør 66,44 af 81 ??

Hilsen Stine


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2011 af AskTheAfghan

Prøv selv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2011 af SuneChr

Procent betyder:  for hver hundrede.

Vi skal så finde et tal x, så ligningen passer:        x / 100    =  66,44 / 81     ⇔     x  =  100·66,44 / 81 %

Den regner du så ud, og husk resultatet hedder % .


Svar #3
14. maj 2011 af huhun (Slettet)

Hvad mener du??

Hvis jeg kunne selv, havde jeg ikke spurgt. 


Svar #4
14. maj 2011 af huhun (Slettet)

 tak SECC :D


Svar #5
14. maj 2011 af huhun (Slettet)

 hvordan finder man tallet x?? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2011 af AMelev

Ved at regne

66,44 / 81 = 0.820247  (=   0.820247 * 100%)  =  82.0247%


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. maj 2011 af AskTheAfghan

#3

Selvom du ikke "kunne", kunne du jo prøve, vel? (:


Svar #8
15. maj 2011 af huhun (Slettet)

 Det har jeg gjort :)


Svar #9
15. maj 2011 af huhun (Slettet)

 hej er 4,5*10 i 5= 85


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. maj 2011 af AMelev

Hvis du mener 4,5*105, så er svaret nej!

105 betyder jo 10*10*10*10*10 (10 ganget med sig selv 5 gange)


Svar #11
15. maj 2011 af huhun (Slettet)

 tak secc :)


Brugbart svar (0)

Svar #12
15. maj 2011 af AskTheAfghan

#11

Lol.. Det var AMelev, du skulle takke til :P


Skriv et svar til: hjælp mig! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.