Almen studieforberedelse (AT)

AT - Selviscenesættelse - Samf./historie

14. maj 2011 af AndersLillie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal  til at skrive AT-synopsis 2.3 (2. g STX), hvor der skal afleveres en synopsis og fremlæggelse ud fra opgaveformuleringen: Du skal undersøge og diskutere en sag, hvor selviscenesættelse og/eller overvågning med brug af moderne teknologi spiller en væsentlig rolle. Jeg har valgt at fokusere på selviscenesættelse via internettet med udgangspunkt i casen Justin Hall. Jeg har valgt at skrive i fagene samfundsfag og historie, da det virkede som det mest "oplagte"

Problematikken går på at jeg ikke ved hvordan jeg skal få det historiefaglige ind over emnet. Jeg kan nemlig kun vælge religion og biologi, udover samfundsfag, hvilket kun gør det endnu sværere. Er der derfor nogle forslag til hvordan jeg får en historiefaglig vinkel ind over? Indtil videre ser min problemformulering + problemstillinger således ud:

Hvorfor selviscenesætter man sig på internettet og hvilke konsekvenser har det for de personer som dyrker dette? Og hvem er de?
- Hvordan lægger man sit liv ud på nettet?
- Hvorfor vælger man at lægge sit liv ud på nettet i de mindste detaljer? Med udgangspunkt i casen ”Justin Hall”
- Hvordan er fænomenet opstået og hvor udbredt er denne selviscenesættelse?
- Hvad er narcissisme i forhold til selviscenesættelse?
 

De understregede sætninger er der, hvor jeg har prøvet at få noget historie ind over, men det fungerer bare ikke rigtigt.

Har brug for noget hjælp. Tak! :)

Hilsen Anders


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2011 af JJ-cool (Slettet)

historiefaglig vinkel slal vel være omkring kildekritik, så du er nok nød til at finde nogle kilder og så underkaste dem en kildekritisk underøgelse


Skriv et svar til: AT - Selviscenesættelse - Samf./historie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.