Kemi

Kemi . Hjælp det haster.

16. maj 2011 af AndersRD (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn hvor meget myresyre (HCOOH) der skal afvejes for at lave 250 mL af en 0,2M myresyreopløsning.
Beskriv hvordan man kan lave opløsningen i praksis.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. maj 2011 af NejTilSvampe

n = m/M

c = n / V

c = m / (M*V) => m = c*M*V


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2011 af LOLOO (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af Kemi/fysik :D så jeg holder mig "backstage" :)

held og lykke med det.

Ich danke Gott, weil ich nicht kemi am HHX habe ! :D

Mvh Lasse


Svar #3
16. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

Hvad er jeres bud ved;  Beskriv hvordan man kan lave opløsningen i praksis.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2011 af NejTilSvampe

 #3 - er det ikke indlysende? Du afvejer x gram af HCOOH og tilsætter 250mL vand..

 #2 - det var da nok den mest irrelevante besked jeg nogen sinde har set o.O


Svar #5
16. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

 Kan du ikke forklarer lidt. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

#5

Tag den fundne mængde HCOOH (fast stof) og fylder op til der er 250ml i kolben. Hvori ligger problemet?

#4

Jeg studsede godt nok også over den :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. maj 2011 af NejTilSvampe

 #5 - der er ikke noget at forklare..

du tager de 2,3g  HCOOH (går ud fra du fik 2,3g) og hælder det i en kolbe. Så hælder du 250mL vand over det og rører rundt. Så har du en 0,20M myresyreopløsning.


Svar #8
16. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

 HCOOH har jeg fået til 46,026 g/mol 


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. maj 2011 af NejTilSvampe

#8 - så siger du 


Svar #10
16. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

 Hvor får du 0,20 mol/ L fra ? 


Svar #11
16. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

 Undksyld har fundet ud af det. Det er 0,2M myresyreopløsning


Svar #12
16. maj 2011 af AndersRD (Slettet)

 Tak for hjælpen. 


Skriv et svar til: Kemi . Hjælp det haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.