Matematik

STX Matematik A Eksamen

18. maj 2011 af heliumdyt (Slettet) - Niveau: A-niveau

hello allesammen :-)

er der nogen der har svar til eksamenssættet i dag som jeg måske må se :-), så jeg kan se om jeg overhovedet har lavt nogen rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 du kan starte med at uploade dine svar. det er dette sæt vi snakker om ikke? 

www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF11/110518_1stx111_MAT_A.ashx

Skal først op den 24. men jeg vil da gerne hjælpe med at rette.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2011 af xxdanner (Slettet)

 Er der nogen der har lavet sættet? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Fyr op for nogle spørgsmål, så kigger vi på det :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2011 af vulcano (Slettet)

Jeg vil gerne vide, hvis nogen er uenige i følgende:

Opgave 8. Kvartilsæt = {15.32 , 27.19 , 38.45}

Opgave 9. s = 3.139 og w = 8.89 grader og areal af ottekant er 43.46

Opgave 10. Afstand er 25.3 eller 10 kvadratrod 8. Vinkel er 63.43. Parameterfremstilling: {x, y, z} = {20 t, 20 t, 20 - 20 t}

Koordinater til B er {40,40,-20}

Opgave 11. Areal er 36. Rumfang er 814.30

Opgave 12 f(100) giver 14,57 Længste dag nummer 172. f'(100) er 0.103

Opgave 13 Væksthastighed er 15 Forskrift er (1 - e-25 t) / 10 * 9

Opgave 14 Ligning er y = 8 - 4 x og Q(0,9-a2) og R((3+a)/2,0) og Areal er størst når a=1


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 #4 -

opgave 9 korrekt. her er tangens nyttig. =)

opgave 11 jeg får rumfanget til 2623,86


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

#4

Kunne du skrive, hvilke opgaver du er i tvivl omkring? Er du i tvivl om dem alle da?


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 #4 - 

opgave 13 er rigtig.

opgave 14 er rigtig.


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

 #4

Opgave 12a er forkert. Facit er:

12,24


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. maj 2011 af zyperx (Slettet)

Hej, jeg skal op d.24. Tror i at jeg får det samme eksamenssæt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

#9

Nej. Det er forskellige eksamenssæt.


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. maj 2011 af zyperx (Slettet)

Hvorfor var der så sidste en opgavesæt i maj månede?


Brugbart svar (0)

Svar #12
18. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

#11

Det ville jo være snyd, hvis folk bare kunne gå ind på uvm.dk og finde eksamenssættet til mandag.


Brugbart svar (0)

Svar #13
18. maj 2011 af zyperx (Slettet)

Ja, det var også det jeg tænkte, at det er underligt, at man har lagt den der ud..


Brugbart svar (0)

Svar #14
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 #13 - det er jo lige meget om de lægger den ud eller ej, folk kan bare få dem fra hinanden. Så logisk set er de nødt til at lave et ny sæt.. 


Brugbart svar (0)

Svar #15
18. maj 2011 af Terves21 (Slettet)

Nogen som kan forklare, hvordan man kan løse opgave 13 på TI??


Brugbart svar (0)

Svar #16
18. maj 2011 af Studieguruen (Slettet)

#15

Du ved at dI/dt betegner væksthastigheden, indsæt nu I = 0,3 ampere og find dI/dt .


Brugbart svar (0)

Svar #17
18. maj 2011 af Terves21 (Slettet)

Ok. Hvordan finder man så  forskriften for l(t)?


Brugbart svar (0)

Svar #18
18. maj 2011 af vulcano (Slettet)

#8

Den er nu rigtig. Jeg får også dit resultat, hvis jeg sætter den til grader, men så er der ingen klar løsning på b-opgaven, hvorfor opgaven nødvendigvis må være tænkt at skulle regnes i radianer, selv om opgaven ikke angiver dette.

#5 Dammit, men tak alligevel


Brugbart svar (0)

Svar #19
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 #18 - jeg er enig, svaret til 12a er 14,57. Og jeg er også enig med resten i opgave 12.

#8 - man regner kun i grader hvis de specifikt beder om det. Ellers er det standarden at regne i radianer.


Brugbart svar (0)

Svar #20
18. maj 2011 af NejTilSvampe

 #4 - opgave 10, er jeg enig.


Forrige 1 2 3 Næste

Der er 60 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.