Biologi

Vedr. eksamen c niveau biologi?

18. maj 2011 af mtcarlsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆLP!

Skal til mundt eksamen i biologi i morgen, og er gået hen og er blevet syg, og er nervøs for om jeg  bliver klar, da jeg har det pænt skidt. Derfor har jeg nogle spørgsmål vedr sygemelding, og fravær.

Jeg skal have biologi på b niveau næste år, og jeg har hørt en nævne tidligere at hvis man alligevel skal have det på B niveau, så behøver man ikke at tage eksamen på c niveau, da det er karakteren på B- niveauet der kommer til at tælle i sidste ende.

Hvis jeg holder mig væk i morgen uden eksempelvis at melde mig syg, vil det så få nogle konsekvenser mht udmelding, su osv?, eller vil jeg blot få karakteren 00 eller 03, som alligevel ikke vil gælde hvis jeg tager det på B - niveau?

Pointen med mit spørgsmål er om det egentlig kan betale sig at tage en syge eksamen på c - niveau, hvis ovenstående virkelig er tilfældet?

Det skal lige siges at jeg er i gang med en fuld HF på kvuc

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af Dulugtergrimt

Er det ikke noget med at rektor skal godkende, at du fortsætter på uddannelsen? Såfremt du bliver væk uden at give besked, så er der vel stor sandsynlighed for at rektor vender fingeren nedad. Hvis du vitterligt ER syg, så få fat i din læge, få en lægeerklæring og kontakt skolen. Hvorfor ikke være på den sikre side?


Skriv et svar til: Vedr. eksamen c niveau biologi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.