Matematik

find A hjælp :)

22. maj 2011 af salliii (Slettet)

 hej jeg sidder med en opgave som jeg virkelig ikke forstår håber du kan hjælpe:)

opgaven ligger i denne link:

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF11/110518_1stx111_MAT_A.ashx

det er opgave 14 b

jeg har fundet tangenten og det er 8-4x og jeg har også lavet opgave c men jeg har virkelig et stort problem med opgave b 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2011 af NejTilSvampe

 Den er blevet diskuteret her:

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Svar #2
22. maj 2011 af salliii (Slettet)

 jamen hvordan er hun/han kommet frem til det resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2011 af NejTilSvampe


Svar #4
22. maj 2011 af salliii (Slettet)

 hvorfor skal  y = f'(a)(x-a) + f(a) denne formel bruges ved godt det er et mærkeligt spørgsmål men vil gerne have det skåret i pap:) hvis du vil hvis ikke bare glem det så ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2011 af NejTilSvampe

 det er sådan man finder tangenter :) dit kendte punkt er jo P(a,f(a))

så x0 = a

går ud fra du kender formlen  y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Svar #6
22. maj 2011 af salliii (Slettet)

 når okay ja det jo rigtigt :D tak for hjælpen ;)


Skriv et svar til: find A hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.