Matematik

hvad gør jeg galt her

23. maj 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg sidder med det vedhæftede opgave. 

og har fået 

f(x) = 4 (1/2) 

g(x) = (1/3) 

hvordan skal jeg forstå dette resultat? 

hvad er da arealet? 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Arealet beregnes som det bestemte integrale fra 0 til 1 for f(x) minus det bestemte integrale fra 0-1 for g(x)..


Svar #2
23. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

ok, dvs. 4 (1/2) - (1/3) = 9/2 - 1/3 = 25/6 = ca. 4.16... 

men under opgaven er givet en række resultater, hvoraf en af dem er rigtigt. 

og 4.16 er ikke på listen, så jeg har regnet forkert. men kan ikke finde fejlen. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2011 af phoebebuffay (Slettet)

 Når jeg beregner det får jeg 4,25 (17/4)..


Svar #4
23. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

ja 17/4 er rigtigt.

hvordan kommer du frem til det? 


Svar #5
23. maj 2011 af hjæææælp (Slettet)

fandt ud af det.. havde integreret forkert. 


Skriv et svar til: hvad gør jeg galt her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.