Fysik

Hjælp til fysikforsøg og tilhørende forklaring 9. klasse, mundtlig eksamen

24. maj 2011 af lotte11 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej derude,

Jeg har intet lært i fysik fra 7.-9. klasse. Jeg har skiftet skole i 9. og nu vil jeg gerne forsøge at gøre mit bedste til eksamen. Vi skal op i gruppe og lave hver vores forsøg. Problemet er at jeg intet forstår. Kan I hjælpe mig med nogle nemme forsøg med nemme forklaringer til, hvis det findes i fysik. Jeg skal ha fysik  igen til næste år og derfor støder jeg på problemet igen, så jeg må bide i det sure æble. På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2011 af Clickx (Slettet)

Vi kan ikke bare give jeg nogle nemme forsøg med tilhørende forklaringer. Godt nok er 9. klasses fysik/kemi pensum ikke specielt bredt, men det er dit eget ansvar at sørger for at du lære pensum. Hvis det er pga. din lærer du ikke har forstået den viden han har formidlet må du jo tage kontakt til ham ang. dit problem.

Desuden ligger der adskillige  noter fra folkeskolen der omhandler fysik/kemi.

Grunden til at vi ikke bare kan give dig nogle forsøg er fordi du til eksamen trækker et emne, hvori du skal opstille et eller flere forsøg og fortælle om det pågældende emne.


Svar #2
24. maj 2011 af lotte11 (Slettet)

Hej,

Tak for dit hurtige svar. Og ja det handler præcist om nogle trælse år  i skolen, både socialt og i særdeleshed om en dårlig formidler, som efter min mening ikke længere underviser af lyst ,men mere fordi han skal ha tiden til at gå inden pensionen. Jeg har fået et fantastsik halvt år på min nye skole og en super fysiklærer, men det hjælper ikke meget når jeg skal begynde fra 0. samtidig er min hjerne mere samarbejdsvillig når det handler om sprog og biologi. Men jeg gør mit bedste og så er det videre derfra.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2011 af Clickx (Slettet)

Men prøv at hent nogle af diverse noter herinde fra siden der omhandler fysik/kemi i folkeskolen, og se om du se logikken i noget af det. Der er desværre ikke så meget andet at gøre. Det bliver svært at opsummere 2½'s fysik/kemi på få dage/uger.

--> Held og lykke!


Skriv et svar til: Hjælp til fysikforsøg og tilhørende forklaring 9. klasse, mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.