Matematik

hjælp til ligningen af typen y = ax + b

25. maj 2011 af Camillamoli (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til at løse denne ligning af typen y = ax + b

9000 = 110,9x + 4491


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man finder

x = (y - b) / a


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. maj 2011 af ermucahid (Slettet)

(9000 - 4491)/110,9 = x

Nu passer det:-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. maj 2011 af pancy (Slettet)

 9000-4491=110,9x
                   x=4509/110,9=40,66


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

9000 = 110,9x + 4491 skal løses med hensyn til x.   Isoler x ved at flytte 4491 over på den anden side af lighedstegnet, husk at skifte fortegn. Divider efterfølgende med 110,9 på begge sider af lighedstegnet.


Svar #5
25. maj 2011 af Camillamoli (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: hjælp til ligningen af typen y = ax + b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.