Matematik

Hvor mange liter

02. juni 2011 af GThygesen (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa..

Er der en der kan hjælpe mig med denne simple opgave.. Jeg er desværre bare kørt fast i den. For ved godt jeg skal have lavet det hele om til sam længde mål.

Du har et rektangulært kar med målene L 75cm, B 560 mm og H 4,8 dm

Hvormang liter rummer karet, hvis det er 2/3. fyldt? ( 1 dicimal)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2011 af Duffy

134,4 liter

Hvorfor laver du så ikke bare om til samme enhed, som du selv er inde på?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2011 af Shiba (Slettet)

75 cm = 7,5 dm

560 mm = 5,6 dm

4,8 * 5,6 * 7,5 = 201,6 liter

201 : 3 * 2 = 134,4 liter som #1 ganske rigtigt siger...


Skriv et svar til: Hvor mange liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.