Matematik
Forhold 1:2:24
19. august 2003 af
grIEen (Slettet)
Jeg har sidet og grublet over det her. en der kan hjælpe?
To tals differens, sum og produkt har forholdet 1:2:24.
Bestem de to tal?
To tals differens, sum og produkt har forholdet 1:2:24.
Bestem de to tal?
Svar #1
21. august 2003 af MarieBS (Slettet)
Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår... Vil det sige:
(x-y)/(x+y)=2 og (x-y)/(xy)=24 ?
(x-y)/(x+y)=2 og (x-y)/(xy)=24 ?
Skriv et svar til: Forhold 1:2:24
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
