Matematik

Forklare og vise x0 = 1

08. juni 2011 af mortenl33t (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal forklare og vise x0 = 1. Jeg forstår ikke hvordan man får denne til 1? =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er konteksten?


Svar #2
08. juni 2011 af mortenl33t (Slettet)

28: Algebra, Potenser og rødder

g) Forklare og vise definitionen x0 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2011 af Jerslev (Slettet)

#2: Det hjalp ikke meget... mere info. :)


Skriv et svar til: Forklare og vise x0 = 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.