Matematik

parameterfremstilling i rummet!

12. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

Når der står at Pop = tr

og senere  at hvis P falder sammen med Po, er Pop = vektor o ?

hvad betyder vektor o?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2011 af mette48 (Slettet)

Det er svært at se hvilken sammenhænd du har revet dette ud af, men umiddelbart vil jeg gætte på at vektor o er nulvektoren (0.0.0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig vist om parameterfemstillingen for en ret linie:

P0P = t·r

hvor P0 er et givet punkt på linien, og r er en retningsvektor for linien. Parameterværdien t gennemløber de reelle tal. Parameterværdien t=0 fremstiller så netop punktet P0, idet P0P0 = 0 (nulvektoren) .


Skriv et svar til: parameterfremstilling i rummet!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.