Fysik

fysik c eksamen bilag

14. juni 2011 af spørg mig (Slettet)

hej alle sammen jeg har et lille spørgsmål :)) jeg skal jo til eksamen imorgen men er lidt usikker på bilaget, da det er et emne jeg ikke helt har styr på :S

det jeg trak var: Spørgsmål 1): Lys og atomer.
Forklar hvordan atomer er opbygget. Inddrag skalmodellen for elektroners baner og forklar hvordan lys opstår. Inddrag øvelsen ’laserlysets bølgelængde’.
Stikord: neutroner, protoner, elektroner, energiniveau, Plancks konstant, fotoner, bølgelængde, frekvens, lyshastighed, bølgeligningen, gitterligningen.
Bilag 1


hvad tror i bilaget kan handle om, altså har i nogen bud på det? :))  


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2011 af Jerslev

#0: Bilaget kan være alt mellem himmel og jord. Nogle af de bilag jeg har fundet til mine små pus, der skal til eksamen på tirsdag/onsdag, er ret mærkelige, så jeg tror vitterligt ikke, at vi kan give dig nogle kvalificerede bud på, hvad du kan udsættes for.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2011 af Megatron1 (Slettet)

Hvis du har godt og grundigt styr på emnet, tror jeg ikke, du skal være særlig bekymret omkring, hvordan og hvorledes bilaget kommer til at se ud.

Da jeg i sin tid var til årsprøve i fysik (B-niveau) og trak el, havde jeg et bilag hvor der var et billede af et lyn. I dag har jeg lige været til mundtlig eksamen i fysik på A-niveau. Jeg havde om radioaktivitet, og i den sammenhæng var der en graf og et billede som jeg skulle relatere til i forhold til den kendte teori.

Men oftest er bilagene noget fra "den virkelige verden." :)

Held og lykke.


Svar #3
14. juni 2011 af spørg mig (Slettet)

 hmm okay tak for svarene :)) 


Skriv et svar til: fysik c eksamen bilag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.