Dansk

Muligt at få -3 ?

14. juni 2011 af 215 (Slettet)

 hvor dårligt skal man klarer sig til mdt. for at kunne få -3... ?

jeg har set lidt på karakterene.. og jeg skal min. have 00 for ikke at dumpe dansk A(4+2 = 6 , 6/3 = 2) ..
men jeg er altid så uheldig, og fatter ikke ekspressionisme.. :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2011 af stiftblyanten (Slettet)

Hvorfor dividere du med 3? Du skal jo dividere med 2


Svar #2
14. juni 2011 af 215 (Slettet)

 det er årskarakter + eksamen..
2 skr . års
4 mdt. års

(00 mdt. eks.)

4+2 +0 = 6 , 6/ 3 = 2 


Skriv et svar til: Muligt at få -3 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.