Matematik

2 sidste stk-help...

21. august 2003 af SP anonym (Slettet)
2 stk:
(a^2 = a i anden)

1)
a^2 + 6x + 9
------------ = ???
x^2 + 3x

2)
(x + y ) x + x + y
------------------------ = ???
x^2(x + 1) - y^2 (x + 1)

Svar #1
21. august 2003 af SP anonym (Slettet)

Det første stykke bliver 12ac

Det andet stykke bliver 164^2x

Ellers kan det være der står noget om det i din matematik bog :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2003 af iB (Slettet)

til martin:
ehhhh, jeg kunne godt tænke mig at se dine udregninger. Fx i den første, er "c" så en eller anden fantastsisk konstant, som gør det hele rigtig? -I så fald må du gerne fortælle den videre ;o)

/iB

Svar #3
22. august 2003 af SP anonym (Slettet)

i stk 1 står der i starten et a, det er et x... (stavefejl:))

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2003 af Lurch (Slettet)

1)
(x^2+6x+9)/(x^2+3x)=
((x+3)(x+3))/(x(x+3))=
(x+3)/x

2)
((x+y)x+x+y)/(x^2(x+1)-y^2(x+1))=
((x+y)(x+1))/((x^2-y^2)(x+1))=
((x+y)(x+1))/((x+y)(x-y)(x+1))=
1/(x-y)

Jeg tager forbehold for ca. alt, da dette er lavet i en brandert efter en tur i byen.........


Skriv et svar til: 2 sidste stk-help...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.