Matematik

Statistik, frembringende ligninger

18. juni 2011 af camilla_jensen_kbh (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg sidder lige med et lille problem. Jeg skal nemlig bevise, at fij=lim t-->1 Fij(t)

Jeg har fundet ud af, at fij=sum fra 0 til uendelig af fij(n) = Fij(1) og jeg har pr. Abels sætning, at grænseværdien eksisterer.

Gælder der så bare, at når grænsen eksisterer er lim t-->1 Fij(1) = Fij(1) = fij

Håber nogen vil hjælpe


Skriv et svar til: Statistik, frembringende ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.