Matematik

kommutativ lov

18. juni 2011 af hjælphjæ (Slettet)

 aksiom for de relle tal: 

a+b=b+a

vis nu a+b+ ... p = p + ... + a + b


Svar #1
18. juni 2011 af hjælphjæ (Slettet)

vis nu at det også gælder for den associative lov.

dvs (a+b) + (c+d) + ... p + ..= a + (b+c) + ... + p+...

Her er summen ikke afgrænset. Jeg tænkte at jeg vil bruge intuktion...


Skriv et svar til: kommutativ lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.