Fysik

bekræftelse af opgave om nyttevirkning

20. juni 2011 af Emmajohanne (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg er i tvivl om denne opgave er regnet rigtigt.

Etilført = t × P = 160 s × 2200 J/s = 352 000 J
 

Enyttig = m × c × ΔT = 1 kg × 4180 J/kg × grad × 82 = 342 760 J
 

Nyttevirkning = Enyttig / Etilført = 342 760 J / 352 000 J = 0,97 J
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2011 af Matkaj

Der skal ikke en enhed på nyttevirkningen! Nyttevirkningen er jo den brøkdel af den tilførte energi som gør nytte.


Svar #2
20. juni 2011 af Emmajohanne (Slettet)

Hvilken enhed skal der på?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2011 af mathon

    

          ...(342 760 J) / (352 000 J) = 0,97 = 97%


Skriv et svar til: bekræftelse af opgave om nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.