Matematik

Bestem førstekoordinaten...?

18. august 2011 af 1c09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.
Jeg mangler lidt hjælp til følgende opgave.
 

To funktioner er givet ved
f (x) = x+ 200 og g (x) -3 + 600 .
Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.

På forhånd tak, Nanna:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen f(x) = g(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2011 af Euroman28

Jeg gætter på at der skal stå

g(x) = -3x + 600??

Jo som Andersen11 siger du skal løse ligningen f(x) = g(x). Dvs. x + 200 = -3x + 600

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten...?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.