Tysk

Hey... Er der nogle der vil rette min tyske tekst ved navn Vielleicht wird alles gut.... og gøre sproget finere...

27. maj 2005 af Malfoy (Slettet)
Hej...
Ja nu er jeg tilbage med alle mine tysk tekster, jeg håber i vil se dem igennem og i må meget gerne gøre sproget finere lige som i gjorde ved mine engelske tekster.

Når jeg skriver i godt må gøre sproget finere er det dels fordi det kommer til at lyse mere tysk agtigt, og at grammatikken kommer op i måske et højere niveau.

Her kommer teksten:

Vielleicht wird alles gut.

Es geht um da Lena ist schlecht in der Schule, sie kann nicht gut lesen. Si will nicht sitzen bleiben und sie will in keine andere Klasse gehen. Sie mag ihrer Lehrer Frau Kammer gern. Sie hat ein
Mitschüler sie heißt Regitze, sie möchte weiter neben Regine setzen.

Ja Lena ist schlecht in der Schule aber die Mutter des Mädchens können nicht ihr helfen, weil sie arbeit am Nachmittag. Und Lena ist die Âlteste, sie muss afrämen und einkaufen.
Und der Vater des Mädchens stellt den Fernseher an und ihre Geschwister toben herum, so kann sie nicht Schularbeit machen. Und am meisten kann sie nicht schlafen weil der Fernseher läuft.

Regine erzählt da ihr Mutter diktiert ihr jeden Tag, und sie meint da das hilft sehr. Und da erzählt Lena Regitze was ihr Problem ist. Und eines tag sagt Regina zu Lena da sie möchte gern mit Lena einer Klasse bleiben, so vielleicht wird alles gut.


Svar #1
27. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Hey slet ingen der gider at kigge på den og gøre sproget finere?

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2005 af danielruhmann (Slettet)

Fingersen, dine måder at forklare på, er åbenbart Malfoys foretrukne; hermed kan du hygge dig med Lena, der er dårlig i skolen.

Svar #3
27. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

#2) Du må da også MEGET gerne tage en kig på det :D

Der er ikke den helt store forskel på den måde i retter jeg kan bare bruge Fingersens rettelser videre hen hvorimod det er lidt svært at bruge de andre...

Malfoy



Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

No offence, men du har ikke overvejet at lave lidt kortere overskrifter?

Svar #5
27. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

#4 Jo det har du ret i det lover jeg at gøre bedre til næste gang jeg opretter et nyt indlæg :D

Malfoy

Svar #6
27. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Er der slet ingen som gider at tage en lille kig på det?

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

Vielleicht wird alles gut.

Es geht um /da/ Lena(, die) /ist/ schlecht in der Schule (ist.)/,/

/s/(S)ie kann nicht gut lesen (und will nicht in einer anderen Klasse gehen).

/Si will nicht sitzen bleiben und sie will in keine andere Klasse gehen./

Sie mag ihre/r/ Lehrer(in) Frau Kammer /gern/.

Sie hat ein(e) Mitschüler(in,) /s/(d)ie /heißt/ Regitze (heißt)/,/(.)

/sie/(Lena) möchte weiter neben Regine s/e/(i)tzen.

/Ja Lena ist schlecht in der Schule aber die/(Lenas) Mutter /des Mädchens/ k/ö/(a)nn/en/ nicht ihr helfen, weil sie /arbeit/ am Nachmittag (arbeitet).

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

når ikke mere

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

nicht ihr = ihr nicht

Svar #9
29. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Er der ikke nogle der vil rette resten som ikke r rettet?

Malfoy

Svar #10
29. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Er der ikke nok nogle der vil rette dette:

Und Lena ist die Âlteste, sie muss afrämen und einkaufen.
Und der Vater des Mädchens stellt den Fernseher an und ihre Geschwister toben herum, so kann sie nicht Schularbeit machen. Und am meisten kann sie nicht schlafen weil der Fernseher läuft.

Regine erzählt da ihr Mutter diktiert ihr jeden Tag, und sie meint da das hilft sehr. Und da erzählt Lena Regitze was ihr Problem ist. Und eines tag sagt Regina zu Lena da sie möchte gern mit Lena einer Klasse bleiben, so vielleicht wird alles gut.

Skriv et svar til: Hey... Er der nogle der vil rette min tyske tekst ved navn Vielleicht wird alles gut.... og gøre sproget finere...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.