Matematik

Matematik - årsprøve

27. maj 2005 af Maria17 (Slettet)
Hej

Jeg skal snart til årsprøve i matematik.
Da det kun er en årsprøve har vores matematiklærer været så venlig at give os årsprøve-spørgsmålene inden.

Et af dem lyder:

Andengradsligningen
Du skal bevise formlen for løsningen af andengradsligninger. Forbindelsen til anden gradspolynomier bør omtales.


Hvad tror I han mener med "forbindelsen til andengradspolynomier bør omtales"...? Hvad er det han vil have os til med det..?

Mvh. Maria

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2005 af allan_sim

#0. En andengradsligning er på formen

ax^2+bx+c = 0

Et andengradspolynomium har forskriften

f(x)=ax^2+bx+c

Tænk på hvordan grafen for dette polynomium ser ud, og hvad det er, man undersøger på grafen, når man løser f(x)=0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2005 af lea.sen (Slettet)

Skal også op til årsprøve i matematik, men vores lærer har overhovedet intet ville sige om eksamensspørgsmålene. Tænkte på, om du ikke kunne skrive resten af dem, da det sikkert er nogenlunde samme pensumopgivelser, som vi har? Kunne være rigtig fedt at have nogle specifikke spg. at øve på:)

Svar #3
07. juni 2005 af Maria17 (Slettet)

Hej

#2: Har ikke set dit indlæg før nu. Vil du stadig gerne have jeg sender spørgsmålene, eller er det overstået?

Mvh. Maria

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2005 af lea.sen (Slettet)

heysa..

Har ikke været op endnu, men skal om ikke så længe. Det vile være rigtig fedt, hvis du kunne sende spørgsmålene til mig :)

Min e-mail er: [email protected]

Hvordan gik det med årsprøven??

Hilsen Lea.

Skriv et svar til: Matematik - årsprøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.