Matematik

Ligning hjælp igen.

29. august 2011 af bacardi_boydkdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Y = i+a(Y-(c+dY))

Hvordan dælen løser man den? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad skal du finde (isolere) ?


Svar #2
29. august 2011 af bacardi_boydkdk (Slettet)

 Y = i+a(Y-(c+dY)) for Y

Y vel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hæv parenteserne , gang ind, og isoler Y


Svar #4
29. august 2011 af bacardi_boydkdk (Slettet)

 Problemet er jeg ikke ved hvordan jeg hæver parenteserne? 

Vil det være sådan her.

Y = i+a+y-c+dY?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt.

Hæv den inderste parentes og gang ind med a:

Y = i + aY - ac - adY


Skriv et svar til: Ligning hjælp igen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.