Matematik

Fart

31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

distance 52m

tid 24 sekunder

gennemsnitsfarten

52/24*60=1300 m/s

Er det korrekt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2011 af AskTheAfghan

Nej det er forkert. Hvorfor skal man gange med 60?      Fart = meter pr. sekund


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. Der skal ikke ganges med 60. Distancen er jo givet i m, og tiden i sek.


Svar #3
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

Så 52/24

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er ikke et færdigt resultat, og resultatet skal have en enhed; men talværdien regnes ud sådan.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2011 af AskTheAfghan

Ja, du skal huske dens enhed..

         Du beregner den gennemsnitlige fart ved at dividere distancen (m) med tiden (s).


Svar #6
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

Er det ikke ms?


Svar #7
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

5# 4# enheden


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. august 2011 af AskTheAfghan

ms = milisekunder ... Så nej. Tænk over det.


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. august 2011 af NejTilSvampe

 han mener nok m/s  , meter per sekund.  =) i så fald ja.


Svar #10
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

Ingen anelse.


Brugbart svar (0)

Svar #11
31. august 2011 af AskTheAfghan

#9 . I know ;) .

#10 . Det er m/s (genlæs #1) .. men ikke ms .. ;)


Svar #12
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

9# Så det er rigtigt?


Svar #13
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

OKay 11

I understand


Skriv et svar til: Fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.