Matematik

Hjælp med tegn!

31. august 2011 af Oli97 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har en matematik opg hvor der er noget med 8%0 men hvad er det for et tegn og har i en formel eller noget??

• Beregn højdeforskellen, hvis den gennemsnitlige stigning havde været 8%0


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2011 af AskTheAfghan

x % = x/100

x ‰ = x/1000 = x % / 10


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du fik jo hjælp til betydningen af promilletegnet i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1060340


Skriv et svar til: Hjælp med tegn!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.