Matematik

Isoler u i L= u(1+a*t)

31. august 2011 af joeeey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle

jeg skal isolere u i ligningen

 L=u(1+a*t)

hvordan gør jeg?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Dividerer med hele parentesen.


Svar #2
31. august 2011 af joeeey (Slettet)

L/(1+a*t) = u    SÅDAN ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Jeg synes bestemt at u ser isoleret ud - så ja :)


Svar #4
31. august 2011 af joeeey (Slettet)

cool :)

 TAK


Skriv et svar til: Isoler u i L= u(1+a*t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.