Matematik
Bestem integralet.
Vi er lige begyndt på et nyt kapital her på min stx, integraler, desværrer må jeg siger jeg ikke er den store fan af det.
Jeg skal bestemme en integral
0∫pi/3 x/ cosx dx
Jeg har fundet den indre funktion t = cox , dt/dx = dt= sinx dx
og grænser Når x=pi/ 3 så er t = 1/2
og når x= 0 så er t =1
Skal substi. men jeg kan ikke rigtig finde stamfunktionen.
tak , på forhånd.
Svar #2
05. september 2011 af TeroINød (Slettet)
#1
skal der stå
0∫ π/3 x·cos(x)dx ?
nej der står x dividere med cos(x) dx
Svar #4
05. september 2011 af TeroINød (Slettet)
#3
Få lommeregneren til det. Den er ikke ligetil.
- vi må ikke bruge lommeregner :)
Skriv et svar til: Bestem integralet.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
