Matematik

Bestem kassens rumfang udtrykt ved x

06. september 2011 af studieportalenxxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeej!!

Jeg har et lille problem med denne opgave, ved ikke om jeg har forstået den rigtigt.
(jeg har oploadet den som dokument)

Jeg får den selv til at V=2x - 6x2 + 6x3
Kan dette passe?

Tak for hjælpen på forhånd :-D

Vedhæftet fil: opgave6sæt2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Man har b = x, l = 2x, og h = 3 - 3x, så V = l·b·h = x·2x·(3 - 3x) = 6x2(1-x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2011 af AskTheAfghan

V = V(x) = bredde·længde·højde       indsæt så værderne, der står i opgaven.

 


Svar #3
06. september 2011 af studieportalenxxx (Slettet)

hvordan kan det være det ikke bliver x*6x-6x2? altså hvis 2x skal ganges ind i parantesen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Fordi der er en ekstra faktor x udenfor parentesen. Det er x·2x = 2x2 , der skal ganges ind i parentesen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. maj 2013 af mahtabelyas (Slettet)

#1 hvordan får du det til at give 6x2(1-x)? Har du reduceret ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, man sætter en faktor 3 uden for parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2013 af mahtabelyas (Slettet)

#5 skal man altid gøre det ved reducering?


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det var bekvemt at gøre det her. 


Skriv et svar til: Bestem kassens rumfang udtrykt ved x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.