Matematik

forsvinder sinus

06. september 2011 af Colloio (Slettet)

Hej

 

mmjeg får følgende fourie expansion -2*(k*cos(k*pi)*pi-sin(k*pi))/k^2*pi

 

men jeg er også kan heller ikke se hvordan man kommer fra det øverste til nederste, det som om sinus bare forsvinder, kan det have noget at gøre med lige og ulige funktioner??? jeg forstår heller ikke hvordan man kommer fra 2 linie til 3 linie??

= (1/π)·(1/k2)·(-2·kπ·cos(kπ))

= -(2/k)·(-1)k


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gå nu tilbage til den anden tråd, du har kørende om dette. Jeg har jo der forklaret, at sin(kπ) = 0, når k er heltallig.

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1063507


Svar #2
06. september 2011 af Colloio (Slettet)

javel!


Skriv et svar til: forsvinder sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.