Matematik

Overfladearealet HJÆLP!!

07. september 2011 af Cherrie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej har en opgave hvor jeg skal beregner overfladearealet af en Mælkekarton, men hvordan er det helt præcist at man gør det ??

 

Tak på forhånd :)!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2011 af multi376 (Slettet)

finder arealet af de 4 rektangel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2011 af SuneChr

Jeg kender godt en mælkekarton, men alligevel skal du beskrive den med mål, så vi alle ved, hvad vi arbejder med.

Der er jo også en indfoldning i toppen. Beskriv også den.

# 1   og bunden.


Svar #3
07. september 2011 af Cherrie (Slettet)

altså rumfanget af mælkekatonet er 1003,32 og målene på mælkekatonet er:

Højde= 20cm

Længde= 7cm

Bredde= 7cm

 

bunden af mælkekatonet er 7cm på hver side og er et kvadrat - det samme gælder for toppen når jeg har udfoldet toppen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. september 2011 af SuneChr

Så skulle det jo være en let sag:    4 ens rektangler  á  7·20 cm2  +  1 bund  72  cm2


Svar #5
07. september 2011 af Cherrie (Slettet)

tak :-)!


Skriv et svar til: Overfladearealet HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.