Matematik

Hjælp Mat D

11. september 2011 af buddhabasse (Slettet)

Jeg skal regne følgende ud, men kan ikke huske hvordan

 

4-4(x/8-7)=40

 

Kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af njepsen (Slettet)

 

4-4 = 0. 0* din parentes = 0

0=40.. tastefejl?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parentesen og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Der er tale om at løse en ligning.


Skriv et svar til: Hjælp Mat D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.