Fysik

Omskrivning af ligning

13. september 2011 af studieportalenxxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej!!

Ved godt det her burde være ligtil, men er simpelthen lidt forvirret og træt lige nu:

Hvordan omskriver man 

f = v / λ 

 

bliver det λ = v / f eller λ = v · f

Tak på hjælpen!

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af peter lind

Den første er rigtig. Du skal gange  den oprindelige lining med  λ og dividere denæst med f


Svar #2
13. september 2011 af studieportalenxxx (Slettet)

tak :-D

 

Skriv et svar til: Omskrivning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.