Matematik

Hjæææælp areal trapez

14. september 2011 af Olllllll (Slettet)

Beregn arealet af et trapez med målene a = 4, b = 9,5 oh h = 5,5

kan det passe svaret bliver 37,1

Beregn dernæst sidelængden a i et andet trapez, hvor h=6cm. b=10 cm og arealet er 43,50 cm forhøjet 2.

Her skal man isolere a men det kan jeg bare ikke finde u af


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det beregnede areal er korrekt afrundet til 1 dec.

Isoler siden a af formlen for trapezets areal:

A = (a+b)·h/2

Gang med 2, divider med h, og træk b fra på hver side.


Skriv et svar til: Hjæææælp areal trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.