Matematik

Hjælp til funktion

15. september 2011 af Sinimini (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

I min opgave står der at en lineær funktion f er givet ved f(x) = -0,2x+1,8

Beregn f(-6) og løs ligningen f(x)= -1

 

Ved beregn x har jeg fået den til 9,2. Er det rigtigt?

Den anden opgave med at løse ligningen forstår jeg ikke. Er der én der vil hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2011 af mathon

 

            Ved beregn x har jeg fået den til 9,2. Er det rigtigt?         Nej


Svar #2
15. september 2011 af Sinimini (Slettet)

Nej, jeg mener ved at beregn f har jeg fået den til 9,2


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2011 af mette48 (Slettet)

f er givet ved f(x) = -0,2x+1,8

Beregn f(-6) og løs ligningen f(x)= -1

f(-6) = - 0,2* (-6) +1,8                        det får jeg ikke til 9,2 prøv at regne det ud igen

f(x)=-1

- 1 = -0,2x + 1,8                              løs ligningen

 


Svar #4
15. september 2011 af Sinimini (Slettet)

okay, tusind tak

 


Skriv et svar til: Hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.