Matematik

TI 89'er- beregning

18. september 2011 af lalalalama (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan beregne hvad K er her? 

 

Mange tak. 

solve(2000=4*10^(-6)*10000*(K-2000,K))


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Løs ligningen manuelt, således at

2000 = 4·10-6·10000·(K - 2000)  ⇔

K = (2000 / (4·10-6·10000)) + 2000 = 52000


Svar #2
18. september 2011 af lalalalama (Slettet)

Mange tak.. men kan du fortælle mig hvorfor min lommeregner altid/ofte siger jeg mangler en parentes? Den siger altid missing ) også vil den sætte parentes foran kommaet, giver ingen mening.. :S og når jeg sætter parentesen siger den igen missing


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

i dit tilfælde skal parantesen før kommaet.

solve(2000=4*10^(-6)*10000*(K-2000),K)
andet giver ikke mening.

Hvis den brokker sig over paranteser kan det være du ganger implicit. Når du solver kan man f.eks. ikke bare skrive ab, man skal skrive a*b.


Svar #4
18. september 2011 af lalalalama (Slettet)

Sådan der.. det var det med implicit.. mange tak :-)


Skriv et svar til: TI 89'er- beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.