Matematik

Kender Areal, hvordan regne ud resten

19. september 2011 af Mimisk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en trekant, ABC , hvor vinkel C er spids, AC= 11,9 og BC=27,3

Areal = 68,9

 

Jeg vil ikke ha svaret, men jeg ville bare vide hvordan jeg  gør?

 

Jeg skal finde vinkel C

og Side AB og vinkel B


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af mathon

trekantsarealet
                                           T = (1/2)·a·b·sin(Cspids) = 68,9

 


Svar #2
19. september 2011 af Mimisk (Slettet)

men hvordan..? jeg ved jo ikke hvor mange grader vinkel C er? det er det der forvirrer mig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af mathon

 

trekantsarealet
                                         T = (1/2)·a·b·sin(Cspids) = 68,9

                                                (1/2)·27,3·11,9·sin(Cspids) = 68,9

                                                162,435·sin(Cspids) = 68,9

                                                sin(Cspids) = 68,9/162,435 = 0,42417

                                                Cspids = sin-1(0,42417) ≈ 25,1º


Svar #4
19. september 2011 af Mimisk (Slettet)

nåårh, ja :$ selfølgelig, mange tak! :)


Skriv et svar til: Kender Areal, hvordan regne ud resten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.