Matematik

Rettelser.Simpel matematik

21. september 2011 af Lagarde (Slettet)

-x+4=8

x=-4

Et prisudtryk for 5,4kg radisser og 6,2 kg æbler

P=5,4R+6,2Æ

Går det an?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af mette48 (Slettet)

Hvad står R og Æ for i dit udtyrk?


Svar #2
21. september 2011 af Lagarde (Slettet)

R=Radisser Æ=Æbler


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. september 2011 af mette48 (Slettet)

Nej da

Det må være kiloprisen for radisser og kiloprisen for æbler


Svar #4
21. september 2011 af Lagarde (Slettet)

Med andre ord.

Er P ikke prisudtrykket,for 5,4kg radisser og 6,2kg æbler?

 


Skriv et svar til: Rettelser.Simpel matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.