Matematik

Differentiering af f(x)=ax^2+bx+c via tre-trinsreglen?

21. september 2011 af sbhermann (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at differentiere f(x)=ax^2+bx+c via tre-trinsreglen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af AskTheAfghan

Du må selv prøve det ..

1) Beregning af funktionstilvæksten Δy = f(x0 + h) - f(x0).

2) Beregning af differenskvotienten Δy/h.

3) Undersøgelse om Δy/h har en grænseværdi, når h → 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2011 af mette48 (Slettet)

 find først  f(x) og f(x+h)

 


Skriv et svar til: Differentiering af f(x)=ax^2+bx+c via tre-trinsreglen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.