Matematik

Differentiere: f(x) 3√x

21. september 2011 af TinaJensenxD (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal differentiere følgede:f(x)=3√x

 Håber nogle vil hjælpe mig :))     


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt den kendte formel (k·xn)' = k·n·xn-1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Brug at

(√x)' = 1 / (2·√x)


Svar #3
21. september 2011 af TinaJensenxD (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Differentiere: f(x) 3√x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.