Matematik

Find samtlige løs. til: tan(2t - 4) = 2 , 0<t<2pi

22. september 2011 af Pogoe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

HJÆLP!!!

Jeg sidder og knokler med en matematikaflevering til imorgen og kan ikke komme videre fra denne opgave:

Find samtlige løsninger til ligningen:

tan(2t - 4) = 2 , 0<t<2pi.

jeg er helt blank omkring hvordan jeg skal bære mig ad fordi jeg ikke må bruge min TI-89.. men jeg har prøvet at solve ligningen, men resultatet giver ingen mening..

HJÆLP!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Prøv at løse den i to trin.

Hvornår er tan(x) =2?

Sæt så x=2t-4.


Skriv et svar til: Find samtlige løs. til: tan(2t - 4) = 2 , 0<t<2pi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.