Matematik

Hjælp til lineære ligninger

24. september 2011 af crelle14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa!

Jeg har en forskrift der hedder y=2,5 x -2 og jeg skal finde ud af om grafen går igennem punktet (6,13). Hvordan gøres dette? (Helst en formel eller lign.)

 

Mvh

Christian


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2011 af mathon

undersøg om (x,y) = (6;13)
opfylder
                               y = 2,5 ·x - 2                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2011 af mette48 (Slettet)

indsæt y og x værdierne og se om du får samme resultat på højre og venstre side af lighedstegnet


Svar #3
24. september 2011 af crelle14 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen ;)


Skriv et svar til: Hjælp til lineære ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.