Matematik

En linje er givet ved ligningen.. hjælp:)

27. september 2011 af Aleynaa

Hejsa.. Jeg har en opgave som jeg simpelthen ikke kan forstå den lyder

En linje er givet ved ligningen
y=ax+b.
Hvor I ikke kender tallene a og b.
I får oplyst, at punkterne (x^1,y^1) og (x^2,y^2) ligger på linjen.

Hvorfor gælder der følgende sammenhæng mellem x^1  og y^1:
y^1=ax^1+b?

Hvilken sammenhæng er der mellem x^2  og y^2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2011 af placebo321 (Slettet)

Jeg går ud fra, at du mener P(x2,y2)

Da de ligger på linjen, gælder der følgende lineære sammenhæng

y2 = ax2+b


Skriv et svar til: En linje er givet ved ligningen.. hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.