Matematik

ligning - finde H når s og l er 5 og 8

29. september 2011 af annabellski (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej! jeg er ikke så avanceret i ligninger, når brøker er inddraget..

jeg skal finde h, når s = 5 og l = 8

altså hedder ligningen: 5=h*100/8 

er der nogle som kan hjælpe og forklare hvordan man udregner ligning med brøker?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2011 af PeterValberg

5 = h*100/8
5/(100/8) = h
(5*8)/100 = h
40/100 = h
h = 0,4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2011 af mette48 (Slettet)

5 = h*100/8   gang med 8 på begge sider, så slipper du af med brøken


Skriv et svar til: ligning - finde H når s og l er 5 og 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.