Matematik

Den rette linje

29. september 2011 af Santa77 (Slettet)

Hej jeg har en aflevering for hvor jeg har lavet nogle opgaver om den rette linje og dem vil jeg meget gerne have tjekket. Specielt dem om proportionalitetsfaktoren. Og dem med skæringen med x-aksen, tror ikke de er rigtige men jeg kan ikke lige gennemskue hvor jeg går forkert. 

Håber der er nogen der vil hjælpe mig . 

De er vedlagt.

På forhånd tusind gange tak

Vedhæftet fil: Mat.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

68d er ikke korrekt. Du skal løse ligningerne y = 0.

69. Når man regner med afrundede decimaltal, begår man en afrundingsfejl i værdien for b.

72d Opgaven taler om 17,3% . Du benytter 17,5% , og du beregner nedskrivningen helt forkert. Du skal beregne 17,3% af y og trække det fra y-værdien.

73c. Find proportionalitetsfaktoren c så ΔE = c·Δt .

Det øvrige ser rimeligt ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2011 af peter lind

Skæringen med x aksen er karakeriseret ved at y = 0, så løs ligningen ax+b=0. Du kan kontrolere ved at se på din graf.

Proportionalitetsfaktoren a findes du som i 69 a


Svar #3
29. september 2011 af Santa77 (Slettet)

Tak ! :D


Skriv et svar til: Den rette linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.