Matematik

tallene efter størrelse

01. oktober 2011 af Thinkpositive (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle sammen!
 

Jeg skal skrive de her tal op efter størrelse: 4,2    4 2/5    4,02    4 1/3    4 1/4 

Jeg tror det skal stå sådan her: 4 1/4    4 2/5    4 1/3   4,2    4,02   

Er det rigtigt? hvis nej, så hvorfor?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2011 af PeterValberg

4 1/4 = 4,25

4 2/5 = 4,4

4 1/3 = 4,333.....

så den rigtige rækkefølge må nødvendigvis være:

4,02 - 4,2 - 4 1/4 - 4 1/3 - 4 2/5 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
01. oktober 2011 af Thinkpositive (Slettet)

tak for hjælpen! 

 


Skriv et svar til: tallene efter størrelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.