Matematik

Matematik (algebra)

01. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

a og b er to vilkårlige naturlige tal: Og a<b. Skriv et udtryk der viser:

1.Summen af de to tal

2.Produktet af de to tak

3.Differensen mellem a og b

4.Kvotienten mellem a og b

5. Det naturlige tal som kommer umidelbart før b

6. Det tal der ligger lige langt fra a og b

7. Det næste lige tal idet forudsættes at være ulige.

8. Det næste ulige tal efter a idet forudsættes at være ulige

Er der en metode til at beregne denne opgave på?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af nuser6 (Slettet)

skriv oplysningerne op

brug a og b til at regne med  find ud af hvad ordene betyder og regn som der bliver bedt om


Svar #2
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Jeg ved godt hvad alle ord betyder altså summen kvotienten osv.. men ved bare ikke hvordan jeg skal skrive det op, Kan du vise mig et eksempel så kan det være jeg kan lave resten.....

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2011 af rexden1

Eks. på spørgsmål 1.

1+2 = 3 er et udtryk der viser summen af 1+2 hvor 1 < 2 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Et udtryk, der viser summen af de to tal er a+b .

Produktet af de to tal er a·b , osv.


Svar #5
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

1.Summen af de to tal= a+b

2.Produktet af de to tal= a·b

3.Differensen mellem a og b= a-b

4.Kvotienten mellem a og b= a/b

Er de her rigtige?

 

5. Det naturlige tal som kommer umidelbart før b=

6. Det tal der ligger lige langt fra a og b=

7. Det næste lige tal idet forudsættes at være ulige.=

8. Det næste ulige tal efter a idet forudsættes at være ulige=

Er der en metode til at beregne de her opgaver på?.. Er helt blank ved de her 4..


Brugbart svar (1)

Svar #6
02. oktober 2011 af Walras

Du skal undlade at benytte = og i stedet benytte :, da anden kan misforstås.

1. Sum: a+b

2. Produkt: a·b

3. Differens: a-b

4. Kvotient: a/b

Korrekt!

5. Naturligt tal før b: b-1

6. Tal lige langt fra a og b: (a+b)/2

7. Næste lige tal, hvis a er ulige: a+1

8. Næste ulige tal, hvis a er ulige: a+2 

 


Svar #7
02. oktober 2011 af annahansen2 (Slettet)

Tusinde tak, det var da godt nok nemt, nu ved jeg det til en anden gang :) 


Skriv et svar til: Matematik (algebra)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.