Matematik

lineær funktion...

03. oktober 2011 af pmoss (Slettet)

F(x) = 2x-6

g(x) =5-1,5x

find skærings punktet mellem de to grafer løs den med 2 ligninger og 2 ubekendte.. hvordan f***** gør man det


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man løser ligningerne y = f(x) = g(x) , dvs y = f(x) og 2x-6 = 5 - 1,5x .


Skriv et svar til: lineær funktion...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.