Matematik

Opstil en differentialligning

04. oktober 2011 af Syrlingerne (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

Opstil i hvert tilfælde selv en differentialligning, der har funktion f som løsning:

 

opgave A:  f(x)=4x-1                   opgave B: f(x)=cos(x)-x

 

er gået fuldstændig i stå, her er hvad jeg har fået skrevet.

HS=y'=4

VS=4x-1=y

 

Tror det er forkert... På forhånd Tak! :D                                                                          


Svar #1
04. oktober 2011 af Syrlingerne (Slettet)

har lavet a'eren nu!

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2011 af mathon

 

B)
                                         dy/dx = -sin(x) - 1


Skriv et svar til: Opstil en differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.