Matematik

løs ligning i hånden- meget kort!

06. oktober 2011 af Emmmmma (Slettet)

jeg kan ikke huske hvordan man udregner denne med mellemregning, hjæælp tak! ;)

3x-1=5


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

plus 1 på begge sider og divider med 3


Svar #2
06. oktober 2011 af Emmmmma (Slettet)

kan du også hjælpe med denne: 3-x=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du lærer ikke noget, hvis du ikke prøver selv. Det er elementært folkeskolestof. Isoler x.


Svar #4
06. oktober 2011 af Emmmmma (Slettet)

Øhh.. har lige lavet fem andre men undskyld jeg ikke kunne finde ud af denne her og spurgte om hjælp..


Svar #5
06. oktober 2011 af Emmmmma (Slettet)

giver den x= -1?

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: løs ligning i hånden- meget kort!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.