Matematik

Golf og danfoss matematik

09. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Beregn målene for en kasse,der netop kan rumme tre golfbolde med en radius på 21,5mm

21,5mm*2=43mm

21,5mm*2*3=129mm

21,5mm*2=43mm

Beregn rumfanget for 3 bolde med en radius 21,5mm

4/3*3,14*10,75^3*3=15603,25mm^3

I danfoss Universe er der et granithjul, som drejer rundt på vand.
hjulet har en ydre diameter på 1,80 m og en indre diameter på 1,50 m samt en bredde på 0,45m.
- beregn hjulets tykkelse 0,9-0,75=0,15m
 

Vis at rumfanget er 0,35m^3(form som en cylinder)

3,14*0,9m^2*0,45m-3,14*0,75m^2*0,45m     

                        Vil gerne have noget respons på opgaven

                              Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2011 af Isomorphician

Beregn rumfanget for 3 bolde med en radius 21,5mm

4/3*3,14*10,75^3*3=15603,25mm^3

Du skal bruge formlen rigtigt:

R = (4/3)*(pi)*r3


Svar #2
09. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Ok.Tusind tak

 


Skriv et svar til: Golf og danfoss matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.